USP-60 waarom kopen bij happy toilet

Bestellen en Levering

Bestellen

Bestellen bij Happy Toilet is heel eenvoudig. Doorloop onze drie stappen.

  1. Selecteer het aantal personen
  2. Vul uw N.A.W. gegevens in
  3. Druk op knop `Bestelling plaatsen`
  1. Je gaat nu naar de pagina van Mempay voor de betaling van je eerste bestelling (iDEAL). Na een succesvolle betaling zal uw abonnement actief worden. Mempay zal volgens de vooraf ingestelde periode het bedrag van uw rekening incasseren, u ontvangt na de incasso uw leveringen.

Levering

Happy Toilet verzend je periodiek en gratis WC-papier aan huis. Iedere periode zal een vast laag bedrag van uw rekening worden afgeschreven. Na een succesvolle incasso zal de levering van je toiletpapier op de door je aangeven bezorgdag worden geleverd. Onze transporteur draagt zorg voor een succesvolle aflevering.

Niet thuis

Heb je onze bezorger toch gemist, dat is vervelend! Als het goed is heeft onze bezorgen een briefje achter gelaten met een nieuw aflevermoment of instructies voor het afhalen of maken van een nieuw aflevermoment. Mocht u de levering uitblijven? neem dan zsm met onze klantenservice op. Zie hier onze contactgegevens.

Retourneren

Je kan volgens de geldende wetgeving een pakket retour sturen binnen 30 dagen. De kosten voor het retourneren zijn altijd voor eigen rekening. Indien de doos, plastic verpakking is beschadigd of geen volledige aantallen bevat zullen deze niet in aanmerking van stornering van het bedrag. U kunt uw retour richten aan onderstaand adres.

Onze gegevens

Happy toilet
Postbus 273
5060 AG Oisterwijk
Tel: 084-8748380
Mail: abonnement@happytoilet.nl

Andere abonnement diensten

Glossybox
hello fresh abonnement
wijn
t-shirt1