grootverbruik wc papier

pallet-papier1920rollen1

U bent een grootverbruiker van WC-papier? Graag laten wij u kennismaken met onze mogelijkheden.

Happy Toilet is opgericht door grootverbruikers van WC papier. Ben je zelf een grootverbruiker, heb je een onderneming of werk je bij een instelling? Gebruik je meer dan 800 rollen per maand? Bekijk dan onze mogelijkheden voor grootverbruik inkoop.

Wij kunnen je het volgende hygiënepapier in abonnement of per pallet aanbieden:

  1. Traditionele toiletrol
  2. Jumbo rollen
  3. Handdoekjes

Wat wij doen:

Happy Toilet maakt het je makkelijk. Op basis van je behoefte en gebruik maken wij een voorstel voor een periodieke levering van hygiënepapier (abonnement) per jaar. Wij leveren volgens de gemaakte afspraken periodiek op afspraak je hygiënepapier op locatie. Na levering sturen wij je een factuur met een betalingstermijn van 30 dagen.

Waarom:

Wij pakte als grootverbruikers van WC papier regelmatig mis op het wc papier. Dan maar weer snel naar de winkel, het eerste voor de hand liggende pakket wc papier halen. Dus we dachten we gaan groter inkopen, zitten we nooit meer zonder. In de zoektocht naar een leverancier kwamen we eigenlijk op het idee om het Wc papier in abonnementsvorm online aan consumenten aan te bieden en periodiek gaan verzenden. Dit kunnen wij natuurlijk ook met pallets voor bedrijven en instellingen!

Waarom zo goedkoop?:

Hygiënepapier is onze passie, dit is wat wij doen, en ook verder niets. Wij laten ons WC papier grootschalig produceren. Deze volumes zorgen voor een hele lage prijs en maken de gratis verzending ook mogelijk. Natuurlijk hebben wij dit te danken aan onze wereldwijde klanten die maandelijks ons WC papier gebruiken. Liever 100% ecologisch wc papier? Dan kunnen wij je altijd een voorstel doen. Neem hier contact met ons op.

Onze gegevens:

Happy toilet
Postbus 273
5060 AG Oisterwijk
Tel: 084-8748380
Mail: zakelijk@happytoilet.nl

offerte aanvragen
speciale aanbieding
gratis levering

Enkele van onze klanten