Neem een abonnement op toiletpapier WC papier abonnement

Happy Toilet maakt het je makkelijk, stop met sjouwen van pakken WC papier, het zoeken naar het beste of goedkoopste toilet papier. Happy Toilet bezorgd periodiek het beste 3 laags wit WC papier. Op basis van het aantal personen in uw huishouden leveren wij per 3,4,6 of 12 maanden GRATIS aan huis. Dit gehele proces verloopt automatisch, dus u hoeft niets te doen. Wij leveren onze service tegen een vaste lage prijs zonder verplichtingen, 100% flexibel.

Waarom:
Wij pakte als grootverbruikers van WC papier regelmatig mis op het wc papier. Dan maar weer snel naar de winkel, het eerste voor de hand liggende pakket wc papier halen. Dus we dachten we gaan groter inkopen, zitten we nooit meer zonder. In de zoektocht naar een leverancier kwamen we eigenlijk op het idee om zelf het Wc papier in abonnementsvorm online aan te gaan bieden en periodiek gaan verzenden.

Waarom zo goedkoop?:
Wc papier is onze passie! dit is wat wij doen, en ook verder niets. Wij laten ons WC papier grootschalig produceren. Deze volumes zorgen voor een hele lage prijs en maken de gratis verzending ook mogelijk. Natuurlijk hebben wij dit te danken aan onze wereldwijde klanten die maandelijks ons WC papier gebruiken. Bent u een grootverbruiker? Liever 100% ecologisch wc papier? Dan kunnen wij u altijd een voorstel doen. Neem hier contact met ons op.

Bron: Subify