Welkom, leuk dat je interesse in Happy Toilet hebt, jouw leverancier van WC-papier aan huis.

Happy Toilet is opgericht door grootverbruikers van WC-papier. Het altijd zonder wc papier zitten, slepen van zakken WC-papier in de supermarkt en iedere keer weer een andere merk, papier of aanbiedingen meenemen. In een zoektocht naar hoogwaardig WC-papier in grote verpakkingen bracht ons het idee zelf een ‘abonnementen service’ hierin te beginnen.

pand happy toilet oisterwijk

Wat wij doen

Happy Toilet maakt het je makkelijk, stop met sjouwen van pakken WC-papier, het zoeken naar het beste of goedkoopste toilet papier. Happy Toilet bezorgd periodiek het beste 3 laags wit WC-papier. Op basis van het aantal personen in uw huishouden leveren wij per 1,3,4,6 of 12 maanden GRATIS aan huis. Dit gehele proces verloopt automatisch, dus u hoeft niets te doen. Wij leveren onze service tegen een vaste lage prijs zonder verplichtingen, 100% flexibel.

Waarom

Wij pakte als grootverbruikers van WC-papier regelmatig mis op het WC-papier. Dan maar weer snel naar de winkel, het eerste voor de hand liggende pakket WC-papier halen. Dus we dachten we gaan groter inkopen, zitten we nooit meer zonder. In de zoektocht naar een leverancier kwamen we eigenlijk op het idee om zelf het WC-papier in abonnementsvorm online aan te gaan bieden en periodiek gaan verzenden.

Waarom zo goedkoop?

WC-papier is onze passie! dit is wat wij doen, en ook verder niets. Wij laten ons WC-papier grootschalig produceren. Deze volumes zorgen voor een hele lage prijs en maken de gratis verzending ook mogelijk. Natuurlijk hebben wij dit te danken aan onze wereldwijde klanten die maandelijks ons WC-papier gebruiken. Bent u een grootverbruiker? Liever 100% ecologisch WC-papier? Dan kunnen wij u altijd een voorstel doen. Neem hier contact met ons op.

Onze gegevens

Happy Toilet
Postbus 273
5060 AG Oisterwijk
Tel: +31 84-8748380
Mail: abonnement@happytoilet.nl

Uw abonnement in 3 stappen

Toilet papier bestellen
Vul uw gegevens in

doos geen verzendkosten
Gratis thuisbezorgd!

''Steeds meer verkoop in abonnementen,,

Wij maken het leven een stukje makkelijker!

Steeds meer producten worden in abonnement vorm aangeboden. Vaak zijn het producten of diensten die je veel en vaak nodig hebt, dus ook snel op zijn zodat je zonder zit. Een abonnement zorgt ervoor dat je zorgeloos tegen een lage vergoeding periodiek (product afhankelijk) deze producten thuis krijg gestuurd. In Nederland kennen verschillende soorten abonnementen diensten in persoonlijke hygiëne, ondergoed, voeding en drank, Cadeaus.

Bij een abonnement hebben we een gevoel van contracten en verplichtingen. Je kunt het beter zien als een dienst of service die je het leven makkelijker maakt en  kan ontzorgen. Veel abonnement diensten kennen dan ook een eenvoudige manier of te stoppen of te pauzeren in de levering van hun dienst. Bij Happy Toilet kunt u na iedere levering uw abonnement opzeggen of tijdelijk pauzeren.

Andere abonnement diensten

Glossybox
hello fresh abonnement
wijn
t-shirt1