USP-60 waarom kopen bij happy toilet

Veelgestelde vragen

Als ik abonneer, wanneer ontvang ik mijn eerste WC-papier?

Indien je aanmelding succesvol is afgerond inclusief de eerste betaling, dan zal je bestelling worden verwerkt. Binnen 2-3 werkdagen kun je de Happy Toilet doos op de gekozen afleveradres verwachten. Na iedere incasso zal je bestelling opnieuwe worden verzonden binnen 2-3 dagen na afschrijving.

Hoe weet ik dat mijn toilet pakket is verzonden?

Indien wij een bestelling aan je versturen ontvang je een mail waarin wij de verwerking van je bestelling en verzending kenbaar maken.

Kan ik ook WC-papier bij jullie afhalen?

Het is helaas niet mogelijk om WC-papier af te halen. Ons magazijn is hier nog niet op ingericht.

Niet thuis tijdens een levering van Happy Toilet. En nu?

Je heeft een levering gemist, dat is natuurlijk heel vervelend. Als het goed is heb je een bericht, briefje of mailtje ontvangen van onze vervoerder. Hierop staat precies wat er met u zending gaat gebeuren. In de meeste gevallen zal het nogmaals aangeboden worden.

Kan ik mijn bestelling ook retour sturen?

Je kan volgens de geldende wetgeving een pakket retour sturen binnen 30 dagen. De kosten voor het retourneren zijn altijd voor eigen rekening. Indien de doos, plastic verpakking is beschadigd of geen volledige aantallen bevat zullen deze niet in aanmerking voor terugstorting van het bedrag komen.

Kan ik een levering uitstellen van mijn abonnement?

Onze processen lopen geheel geautomatiseerd. Indien u een levering wilt uitstellen, dan kun je via je account het abonnement tijdelijk pauzeren. Indien je voorraad op is kun je het weer activeren. Let op: indien wij een incasso hebben gedaan zal er ook een levering plaatsvinden, wij kunnen deze niet tegenhouden.

Leveren jullie ook aan bedrijven?

Het is ook mogelijk om als bedrijf bij ons een abonnement af te sluiten. Wilt u WC-papier per 8 dozen of pallet inkopen? Lees hierover hier meer informatie, uiteraard krijg je een BTW factuur en bij de juiste aantallen extra korting. Als bedrijf kun je ook tot 8 personen een abonnement afsluiten.

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kan na de ontvangst, uiterlijk 12 dagen voor de nieuwe ontvangst je abonnement stopzetten of tijdelijk pauzeren. Indien je later toch weer gebruik wilt maken van onze service, dan zetten wij dit kosteloos voor je om. Je kan het zelf regelen via je account.

Ik zou graag ecologisch WC-papier ontvangen, heeft u dit ook?

Het is niet mogelijk om ecologisch WC-papier in abonnementsvorm te ontvangen.

weetjes happy toilet