WC-papier

wc rol

WC-papier gebruiken we allemaal en hebben we altijd nodig. WC-papier is in 1857 door de americaan Joseph Gayetty ontwikkeld en bedacht. We kennen het in verschillende soorten, kwaliteit, kleuren of motieven. Het papier is een gebruiksproduct dat vaak op de rol wordt geleverd. Voor veel mensen is WC-papier een ondergeschikt product, buiten dat je het nodig hebt. Sommige mensen gebruiken het dan ook voor verschillende toepassingen als alleen op de WC.

Abonneer je op periodieke levering van WC-papier bij Happy Toilet.

Bij Happy Toilet heb je de keuze uit verschillende abonnementen op basis van het aantal personen waarvoor je papier nodig hebt. In 3 eenvoudige stappen sluit je een abonnement af. Onze abonnementen zijn 100% flexibel! altijd opzegbaar of tijdelijk te pauzeren.

abonneer nu4000sepia
Verkoopdoos

Bij Happy Toilet sluit je een abonnement af voor de periodieke levering van WC- papier. Heb je geen behoeft aan een abonnement, bestel dan eenvoudig in je eigen frequentie. Via onderstaande link koop je WC-papier zonder een abonnement.

USP-60 waarom kopen bij happy toilet

Abonnement

Een abonnement houdt in dat wij periodiek GRATIS een nieuwe voorraad WC-papier toesturen. Abonnementen zijn 100% flexibel, dus altijd direct opzegbaar. Met een abonnement ben je verzekerd van een voorraad WC-papier. Onze dozen zijn 60x50x50 cm en zitten zo goed als voor rollen papier. Afhankelijk van het aantal personen waarvoor je papier bestelt zal Happy Toilet je een nieuwe voorraad toesturen. Wij verzenden in Nederland met PostNL of DHL. Levertijd van een abonnement is 2-3 werkdagen in Nederland. Voor Belgie komt er vaak een dag bij. Happy Toilet is een Uniek concept! Onze abonnement service is speciaal voor consumenten en de kleine zakelijke markt. Wil je inkopen per pallet? dat kan, bekijk dan onze informatie voor grootverbruikers onderaan de pagina bij overige informatie.